Werkwijze

Heeft u geen idee hoe het proces in elkaar zit bij het realiseren van een website of webapplicatie? Wij leggen stap voor stap uit wat er gebeurd bij het realiseren van een website of webapplicatie. Hierdoor heeft u een beeld hoe alles in zijn werking gaat. Heeft u naar aanleiding van deze tekst nog vragen? Dan horen wij het graag.

Verzoek

Meestal heeft u content met ons over de telefoon of e-mail. Hierin bespreken wij wat u graag zou willen realiseren en maken wij een afspraak. Op het eerste gesprek hebben wij meestal al een design klaar, zodat u al gelijk kunt kijken of het design bij u past! Wanneer u één of meerdere aanpassingen heeft, passen wij deze meestal gelijk aan op locatie naar uw wensen indien dit niet te veel werk is. Nadat u het heeft goedgekeurd, gaan wij bespreken wat er allemaal op de website moet komen. Hier moet u denken aan wat voor pagina’s, afbeeldingen en teksten. Na ons gesprek gaan wij een offerte opstellen.

Offerte Aanvragen
Uitvoering

Wanneer de offerte klaar is, krijgt u hem via de e-mail naar u toegezonden. Nadat u het heeft bekeken kunt u aangeven of u het wilt laten realiseren. In het geval dat wij het mogen realiseren, dan wordt alles in orde gemaakt. De volgende dag sturen wij u een lijst met punten die u zelf moet verzamelen, denk hierbij aan teksten, afbeeldingen en gegevens. Na ongeveer een week hebben wij de website in een goede vorm, waarbij alleen nog de afbeeldingen en teksten in moeten. Nadat u mij alles heeft doorgestuurd, zullen wij de website op groen licht zetten!

Afsluiting

De website is klaar en wij hebben nog een laatste gesprek, waarbij alles besproken gaat worden hoe het is verlopen en of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden. Nadat alles goed is, leveren wij de website op. Na het laatste gesprek hebben wij af en toe nog contact om te kijken hoe het gaat, of er nog aanpassingen gemaakt moeten worden en of er onderhoud toegepast moet worden. Wij bieden tevens ook onderhoudspakketten en onderhoudsuren aan. Meer informatie vindt u hier.